НОВИНИ

Найбільший агрохолдинг України спостерігає за своєю землею з супутників

23.03.2019 13:10

Компанія “Кернел” проводить моніторинг всіх 100% своїх земель за допомогою супутникових знімків, коптерів та IT-інструментів, з якими працюють агрономи безпосередньо в полях. Про це розповів директор агробізнесу компанії “Кернел” Ігор Чикин, пише “Новий Час. Бізнес”.

“Дані цього моніторингу автоматично зберігаються в базі даних і згодом стають основою для аналітичного GIS-порталу. Цей ресурс — один з ключових факторів успіху. У ньому зібрана вся інформація про процеси, які відбуваються в полях.

За лічені секунди з будь-якої точки світу ми можемо зайти на кожне поле, побачити всілякі звіти і аналітику, відео- і фотоматеріали. Це дозволяє максимально якісно і швидко аналізувати процеси, які відбуваються у виробництві”, — прокоментував Ігор Чікін.

За його словами, в компанії розробили власний алгоритм прогнозування врожайності на основі аналізу результатів супутникового моніторингу. Він дозволяє з високою точністю отримати прогноз валового виробництва зернових, побудувати якісну логістику і управляти реалізацією продукції за форвардними контрактами.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: