НОВИНИ

Миколаївський рибпатруль виявив порушника, який завдав збитків майже на 29 тис грн

30.10.2019 07:37
photo_2019-10-29_10-49-34

У Миколаївській області браконьєр виловив 48 особин кефалі, чим завдав збиток рибним запасам України у розмірі 28 560 грн. Про це повідомляє прес-служба Миколаївського рибоохоронного патрулю.

У понеділок, 28 жовтня, під час проведення рейду Миколаївський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Близько 21 години виявлено порушника, який здійснював вилов риби забороненими знаряддями – чотирма лісковими сітками. У сітках знаходилась кефаль (сингіль) – 48 екземплярів.

Повідомляється, що інцидент стався на Тилігульському лимані, поблизу с. Українка Березанського району Миколаївської області. Наразі на особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до правоохоронних органів за місцем скоєння правопорушення.

– З початку року державні інспектори задокументували більше 2-х тисяч порушень. Збитки завдані браконьєрами складають вже понад 2 мільйони гривень, — коментує начальник Управління ДАРГ у Миколаївській області Євген Міщенко.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: