ВАЖЛИВО

Ми намагаємось захистити вітчизняного виробника у спиртовій галузі – Богданець

28.05.2021 15:31
192405078_4478178325577751_2360300087579142174_n

Під час робочої групи щодо поетапної приватизації спиртової галузі, яку очолює депутат Верховної Ради України, Голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Андрій Богданець, було обговорено питання захисту вітчизняного виробника у спиртовій галузі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив народний депутат, пише agronews.ua.

До робочої групи щодо поетапної приватизації спиртової галузі долучилися: в.о. директора ДП «Укрспирт» – Сергій Блескун, виконавчий директор Асоціації «Укрводка» – Алина Шолохман, Тарас Висоцький – вперше в якості заступника Міністра аграрної політики та продовольства України, а також інші постійні учасники, експерти у своїй галузі.

“Була гаряча дискусія стосовно двох законопроектів, напрацьованих в рамках роботи групи. Основне, ми намагаємось захистити вітчизняного виробника у спиртовій галузі шляхом обмеження імпорту спирту, відстрочення надання дозволу на введення в експлуатацію та надання дозволів на будівництво нових підприємств з виробництва спирту, урегулювання питання боргів ДП «Укрспирт» та Концерну «Укрспирт» Розглянули проблемні питання контрафактної продукції, боротьбу з якою будемо реалізовувати в наступних законопроектах. Працюємо далі”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пандемія, несприятливі погодні умови, блокування податкових накладних – невелика частина проблемних питань, з якими аграрії стикаються щоденно. Про нові законопроекти, напрацювання та ініціативи для полегшення ведення фермерського господарства та розвитку агробізнесу розповідає депутат Верховної Ради України, Голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Андрій Богданець у ексклюзивному інтерв’ю agronews.ua.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: