ВАЖЛИВО

Ми готуємо серйозні зміни у податкове законодавство – Гончарук

23.01.2020 14:03
630_360_1579502961-610

Уряд готує на весну пакет законопроєктів щодо спрощення податкового законодавства, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Про це Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук сказав під час Українського сніданку в Давосі, організованого Фондом Віктора Пінчука.

“На весну ми готуємо серйозні зміни в податкове законодавство у сторону зменшення та спрощення, але зараз рано про це говорити. Цю архітектуру ми презентуватимемо пізніше”, – сказав Гончарук.

За його словами, владі необхідно продовжувати валютну лібералізацію, тому що валютні кордони для капіталу – це погано. Звичайно, додав Прем’єр, Україні також необхідно спростити умови працевлаштування. “Тому що в Україні зараз, я так жартую, розлучитися простіше, ніж звільнити людину з роботи, а це диспропорція, яка не має місце бути”, – сказав він.

Глава уряду додав, що в Україні треба вибудувати таку систему, де люди зможуть самостійно домовлятися між собою, без примусу держави. “Ми до цього поступово йдемо. Так само ми зберігаємо курс на євроінтеграцію. Ми будемо максимально прагнути синхронізувати наші правила, наші регуляції з європейськими колегами”, – запевнив він.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: