НОВИНИ

МТБ БАНК увійшов до групи 23 надійних банків, через які держава забезпечить підтримку аграріїв

21.05.2020 16:32
https://agronews.ua/

У бюджеті України на 2020 рік закладено чотири мільярди гривень на фінансову підтримку сільгоспвиробників. Міністерство економіки для реалізації держпрограми підтримки аграріїв відібрало 23 банки, до списку яких уже традиційно увійшов ПАТ «МТБ БАНК». Звернувшись до будь-якого відділення банку, можна отримати фінансову допомогу з урахуванням підтримки держави. Про це пише agronews.ua.

Програма держпідтримки передбачає державну підтримку розвитку тваринництва та переробки сільгосппродукції, фінансову підтримку розвитку фермерських господарств, часткову компенсацію вартості сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва, а також фінансову підтримку заходів в АПК шляхом здешевлення кредитів.

Меморандум є основою для об’єднання зусиль міністерства та МТБ БАНКу у створенні сприятливих умов у фінансово-кредитному забезпеченні сільськогосподарських товаровиробників з метою реалізації окремих напрямів фінансової підтримки за бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгоспвиробників».

Відділення МТБ БАНКу розташовані у половині регіонів України, зокрема, у тих, де сільське господарство розвинуте та є традиційною сферою виробництва. Звернувшись до будь-якого нашого відділення, аграрії мають можливість суттєво заощадити на відсотках при виплаті кредиту та отримати більш високі прибутки.

Нагадаємо, МТБ БАНК виступив фінансовим партнером в угоді з придбання партії зерновозів групою компаній G.R. Agro, що дозволило закупити до автопарку компанії тягачі Renault серії Т, а також напівпричепи Zaslaw місткістю 50 м3 і напівпричепи Bodex місткістю 55 м3


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: