НОВИНИ

МТБ БАНК: ДО 5 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ПІД ФІНАНСОВУ АГРАРНУ РОЗПИСКУ

30.04.2020 15:35
Agro_1100x1100

Українські аграрії активно користуються форвардними договорами, аграрними розписками та кредитними інструментами банків. Фахівці рекомендують звернути увагу на продукт МТБ БАНКу AGRO New. Про це повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

AGRONew від МТБ БАНКу – це незамінний фінансовий інструмент для агровиробників у вигляді невідновлювальної кредитної лінії. Поповнення оборотних коштів у загальній сумі до 5 мільйонів гривень можна оформити на строк до одного року під забезпечення у вигляді фінансової аграрної розписки з поручительством кінцевого бенефіціара. Причому графік погашення будується у прив’язці до господарського циклу позичальника.

Фахівці звертають увагу й на низку переваг – спрощена процедура оформлення кредитного проекту, максимально скорочені терміни розгляду документів, відсутність комісії за дострокове погашення та відсутність прихованих комісій. Оформити заявку можна безпосередньо на сайті банку.

МТБ БАНК також рекомендує звернути увагу на такі агропродукти та партнерські програми банку:

-швидкий овердрафт для юридичних осіб та ФОП (поповнення оборотних коштів до 500 тисяч гривень),

-IRRIGATOR & MTB BANK (обладнання для поливу та зрошення),

– UKRAVIT & MTB BANK (засоби захисту рослин),

-SBPM & MTB BANK (мінеральні добрива та паливно-мастильні матеріали),

-SERVICE-AGROZAPAD & MTB BANK (добрива, насіння, засоби захисту рослин),

-OSTCHEM RETAIL & MTB BANK (мінеральні добрива).

Кожен сільгоспвиробник може вибрати для себе найбільш зручну пропозицію від МТБ БАНКу та вигідно інвестувати кошти у майбутній урожай.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: