НОВИНИ

Морський спеціалізований порт «НІКА-ТЕРА» направив 2 млн грн на боротьбу з пандемією COVID-19

20.10.2020 17:32
https://agronews.ua/

У 2020 році «Морський спеціалізований порт НІКА-ТЕРА», що входить в Group DF, направив 2 млн грн на боротьбу з пандемією COVID-19 в Миколаївській області. Підприємство закупило та передало шести медустановам Миколаєва 1 388 одиниць медичного обладнання і приладдя, а також 11 344 одиниці засобів індивідуального захисту працівникам охорони здоров’я. Про це повідомила пресслужба компанії, пише agronews.ua

Порт надав пряму допомогу Миколаївським міським лікарням №1, №3, №5, Миколаївському пологовому будинку №1, Центру первинної медико-санітарної допомоги №7 та Обласному центру лікування інфекційних хвороб, який є головним пунктом по боротьбі з коронавірусом в Миколаївській області.

a04bf79b-418b-49b0-93a7-17745b5bd578

Зокрема, порт передав лікарням: 500 респіраторів FFP-3, 17 кисневих концентраторів, 20 медичних ліжок, 60 захисних костюмів, 50 захисних комбінезонів, 5000 одноразових масок, а також бактерицидний пересувний опромінювач, ларингоскопи, наплічні обприскувачі, нітрилові рукавички, комплекти стерильного операційного покриття, антисептики.

«Ключовими напрямками КСВ програм порту є: медицина, освіта, спорт і допомога в благоустрої міста. У цьому році – медицина є пріоритетним напрямком допомоги місту. Бізнес не повинен обмежуватися тільки сплатою податків. Йому необхідно враховувати інтереси місцевих громад. Це позиція акціонера порта», – прокоментував Алім Агакішиєв, начальник порту «МСП НІКА-ТЕРА».

Загальна сума коштів, виділених портом «НІКА-ТЕРА» на благодійну діяльність за три квартали 2020 року перевищила 3 млн грн.

ДОВІДКА:

ТОВ «МСП НІКА-ТЕРА» (м.Миколаїв, Україна) – сучасний високомеханізований морський порт, що входить до портового бізнесу Group DF.

Порт розташований у Миколаївській області поблизу Чорного моря (на лівому березі Бузького лиману) і володіє 8 комерційними причалами, довжиною близько 1900 п. м. Територія порту межує із залізничною станцією «Жовтнева», що забезпечує зручну логістику для контрагентів порту.

Нагадаємо, з початку 2020 року порт «НІКА-ТЕРА» обробив понад 5 млн тонн вантажів.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: