НОВИНИ

Молоко чи вершки тепер можна замінити інноваційними сумішами

17.03.2021 16:33
b73c121fe961d03e23a23c43827d2da8

Califia Farms, провідна компанія з виробництва рослинних напоїв на базі рослин, доповнила свою лінійку сумішей Barista Blend вівсяним замінником молока з грибами та сумішшю на основі конопель. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Обидва варіанти рослинного молока пройшли успішні тести серед баристів, та можуть використовуватися до кави замість вершків чи звичайного тваринного молока. Тепер вегани та інші прибічники рослинних альтернатив отримають ще більшу різноманітність для ранкового кавового ритуалу.

Маркетингові дослідження показують, що прагнення споживачів до експериментів з кавою посилюються. За останній рік 42% любителів кави намагалися відтворювати свої улюблені кавові напої вдома, а кожен третій пробував свої сили у латте-мистецтві під час пандемії.

Нові суміші, які були розроблені з професійними баристами, чудово піддаються паровій обробці та створюють піну, не жертвуючи смаком чи якістю.

“За нашими дослідженнями, 1 із 4 споживачів воліють обійтися без кави, якщо їх улюблене молоко недоступне”, – сказала Сюзанна Джинестро, директор з маркетингу компанії Califia Farms. 

За її словами, нові грибно-вівсяні та конопляні суміші є ідеальними у цьому плані. Вони мають кремоподібність та консистенцію, які покращують смак кави, приготованої вдома.

У компанії додають, що грибно-вівсяна суміш загалом є готовим до вживання рослинним молоком. Воно виготовляється з додаванням органічного екстракту грибів Левова грива, що додає напою насиченого землистого смаку. Натомість конопляна суміш має м’який горіховий смак. Напій є джерелом кальцію, містить омега-3 жирні кислоти та не має доданого цукру.

Окрім кави та вживання у якості самостійного напою обидва продукти можуть використовуватися у випічці.

Нагадаємо, що із ячменю вперше створили повноцінне молоко.


Перегляди: 24
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: