НОВИНИ

Міжнародна зернова рада включила до зернових нових продукти

03.11.2021 15:25
webp_show_1.jpg

Міжнародна зернова рада (IGC) оголосила 1 листопада, що бобові, такі як сочевиця, сухий горох, нут і суха квасоля, будуть включені до визначення Ради «зернові». Тож секретаріат МКГР розширить свою ринкову інформацію про бобові. Про це повідомляє tripoli.land, пише agronews.ua.

   У багатьох регіонах світу бобові є основним продуктом харчування та життєво важливим джерелом рослинного білка, амінокислот, вітамінів і мінералів, при цьому світова торгівля цими товарами постійно зростає протягом останніх п’яти років і досягає 16–17 мільйонів тонн. у 2021 році.

   Наразі IGC щомісяця надає оновлення про торгівлю бобовими та оцінки виробництва в GMR (Звіт про ринок зерна). Баланси попиту та пропозиції публікуються для основних експортерів сухого гороху, сочевиці та нуту.

   Наразі Секретаріат також створює глобальні баланси попиту та пропозиції та розробляє конкретну область для бобових на веб-сайті члена МКГР, яка включатиме матрицю цін FOB.

   Розширюючи визначення зерна, щоб охопити бобові, IGC заявив, що «прагне підвищити прозорість ринку бобових та посилити співпрацю для збільшення глобальної торгівлі цим товаром, який відіграє важливу роль у досягненні продовольчої безпеки».

Міжнародна зернова рада включила до зернових нових продукти

Нагадаємо, що На Київщині відбудеться 6 аукціонів із оренди земельних ділянок.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: