НОВИНИ

Мінекономіки презентувало новий бренд Innovative Ukraine

05.10.2019 18:15
maxresdefault

3 жовтня в рамках 59-ї серії засідань Асамблеї держав – членів Всесвітньої організації інтелектуальної власності українська делегація на чолі з заступником Міністра – Торговим представником України Тарасом Качкою представила національну виставку-експозицію “Innovative Ukraine: From Soul to Brain”, повідомляє me.gov.ua

Концепцією бренду “Innovative Ukraine” передбачено висвітлення історії та традицій України, демонстрація сучасних інноваційних досягнень ТОП – стартапів України, а також діючих  моделей у сфері  інформаційних  та високих технологій.

“Сьогодні це честь для мене презентувати новий бренд “Innovative Ukraine”, який показує привабливість України для бізнесу та інвестицій. Це поєднання міцних традицій інноваційності, чіткого бачення сьогодення і відкритості до майбутнього. Ми представляємо країну, яка має довгу історію створення інновацій на всіх етапах свого існування”, – наголосив у своєму виступі Тарас Качка.

Бренд “Innovative Ukraine: From Soul to Brain” є візуалізацією української культурної спадщини у поєднанні з сучасними здобутками у сфері інновацій.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: