НОВИНИ

Мінагрополітики збільшуватиме експортний потенціал України – Лещенко

20.05.2021 09:07
630_360_1485575238-4679

Інвестиції в українське агровиробництво значно посилять роль України як експортера. Про це повідомляє пресслужба Інформаційно-аналітичного порталу АПК, пише agronews.ua.

«Для Міністерства аграрної політики важливо, щоб у час докорінних змін в Україну йшли якісні інвестиції, які будуть привносити передові технології. Наша держава надзвичайно зацікавлена у залученні в економіку різних інвестицій, які допоможуть якісно співпрацювати в агропромисловому комплексі», – підкреслив Роман Лещенко.

Міністр зауважив, що інвестори, які вкладають кошти в кормовиробництво, є найкращим свідченням зростання довіри до українського агросектору.

«Для нас це можливість рухатися у довгострокову перспективу й якісно планувати видатки на роки вперед, інвестуючи у виробництво, а не просто вкладаючись у щорічний збір врожаю. Україна зацікавлена у сталому розвитку», – зазначив Міністр.

Роман Лещенко наголосив, що Мінагрополітики супроводжуватиме інвестиційні проекти та збільшуватиме експортний потенціал.

«Ми вже працюємо над захистом інвестицій, спрощенням роботи інвесторів в реальному часі, дерегуляції, а також над лобіюванням відкриття нових експортних ринків», – підсумував Роман Лещенко.

Нагадаємо, що призначено генерального директора Укрдержфонду підтримки фермерів.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: