НОВИНИ

Мінагрополітики запустило опитування серед аграріїв щодо потреби у генераторах

02.12.2022 17:21
Depositphotos_14210133_XL-59909

В Україні стартувало опитування суб’єктів господарювання, зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі, метою якого є оцінка фактичної потреби аграріїв у аварійному живленні електроенергією виробничих об’єктів. Про це повідомила пресслужба Мінагрополітики, пише agronews.ua.

«Унаслідок російських ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури існують перебої з електропостачанням в тому числі і на об’єкти сільськогосподарської діяльності. Міністерство аграрної політики та продовольства України вже звернулось до іноземних партнерів та благодійних організацій з проханням надати генераторне обладнання для живлення сільськогосподарської інфраструктури», — зауважив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

За його словами, опитування допоможе встановити фактичну потребу сільгоспвиробників у генераторах аварійного живлення

Як зазначили у відомстві, усі зареєстровані в ДАРі аграрії отримали посилання на опитування. Воно триватиме до 7 грудня. Усі нові користувачі, зареєстровані в ДАР з 29 листопада по 7 грудня, також отримають на електронну пошту посилання на опитувальний лист.

Інструкція з реєстрації у ДАР доступна за посиланням.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: