НОВИНИ

McDonald’s різко скоротив порції картоплі

27.12.2021 17:05
French fries

У McDonald’s Japan заявили, що якийсь час продаватимуть картоплю фрі лише невеликими порціями через нестачу продукту, щоб уникнути ще більшого дефіциту. Причинами стали порушення ланцюжка поставок через пандемію коронавірусу, а також повені в Канаді. Про це повідомляє Обозреватель, пише agronews.ua.

“Через великомасштабну повінь біля порту Ванкувер і кризу глобального ланцюжка поставок, спричинену пандемією коронавірусу, поставки картоплі затримуються”, – заявили в McDonald’s. Про це повідомляє The Guardian.

У компанії також зазначили, що вже вжили заходів для забезпечення того, щоб клієнти могли замовляти картоплю фрі порціями будь-якого розміру. До речі, у 2014-му в мережі виникла подібна проблема через суперечку, яка сталася у США. Тоді понад 3000 ресторанів McDonald’s в Японії заявили, що в найближчому майбутньому будуть продавати лише невеликі порції картоплі фрі.

Через проблеми з ланцюжком поставок наприкінці серпня в McDonald’s в Англії, Шотландії та Уельсі закінчилися молочні коктейлі. Мережа ресторанів швидкого харчування тоді також залишилася без деяких бутильованих напоїв у своїх 1250 торгових точках у Великій Британії.

Читайте також: Як орендувати вантажні вагони Укрзалізниці на електронних аукціонах.



Перегляди: 10
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: