НОВИНИ

McDonald’s відкрив перший антивірусний ресторан

10.05.2020 13:07
McDonalds-karantyn

Дезінфектори для рук, захисні бар’єри і скло між відвідувачами, які очікують замовлень – як виглядає голландський ресторан McDonald’s, який повинен гарантувати безпеку клієнтів і працівників від зараження коронавірусом. Про це повідомляє Reuters , пише  agronews.ua.

McDonald’s відкрив “пілотний” ресторан з максимальним рівнем захисту від поширення COVID-19. Заклад, орієнтований на соціальне дистанціювання, розпочав свою роботу 1 травня в голландському місті Арнем. «Ми постаралися з’ясувати, як забезпечити безпеку наших клієнтів і співробітників, зберігаючи при цьому атмосферу ресторану», – заявив  представник McDonald’s в Нідерландах Юніс Коеккук.

У першому ресторані McDonald’s епохи карантину встановили захисні бар’єри, скло і підлогову розмітку. Біля входу і біля кас розташовані дезінфектори для рук, а місця для очікування замовлень розділили між собою. Також у закладі є термометри.

Всі співробітники працюють в респіраторах і захисних костюмах, і також дотримуються дистанції за допомогою захисних екранів. Вся їжа подається відвідувачам на металевих підносах, які розвозяться співробітниками на візках.

“Це радикальні зміни, але ми сподіваємося реалізувати їх так, щоб клієнти їх не помічали”, – пояснюють в компанії і припускають, що новий формат буде запущений в 180 найбільших ресторанів з 252 франшиз в країні.

Згідно з прогнозами McDonald’s, це дозволить обслуговувати близько 66% від звичайної кількості клієнтів.


Перегляди: 14
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: