ГОЛОВНЕ

Масова зупинка підприємств призведе до знищення економіки України,- Милованов

23.03.2020 16:32
ekonomika1

Зупиняти економіку під час поширення коронавірусу не варто. Певні підприємства мають бути і вже зупинені для карантину і не поширення  коронавірусу COVID-19. Але масова зупинка підприємств державою – це самогубство для економіки, про це повідомив на своїй Facebook  сторінці Тимофій Милованов, екс-міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Екс-міністр додав, що на підприємствах працюють люди,  отримують зарплати, за які вони живуть. Відповідно підприємства платять податки і наповнюють бюджет.

Тимофій Милованов порадив як підприємствам працювати під час кризи: дистанційно та переведення підприємств,  організацій на меншу потужність (працюватиме значно менше робітників і будуть знижені ризики розповсюдження вірусу).

“Таким чином підприємства  повністю  не зупиняться, працівники  отримуватимуть частину зарплати, в державу  будуть платитись певні податки.  Найголовніше  – такі підприємства  значно легше відновлять роботу в повному обсязі після кризи, ніж ті які будуть повністю зупинені. Швидкість  відновлення економіки  –  наш головний виклик після кризи.”,- резюмував він.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: