НОВИНИ

Українська компанія «AQUAFARM» знизила ціни на рибу, вирощену інноваційним методом аквапоніки

04.02.2019 11:11

З початку 2019 року українська компанія «АКВА СИСТЕМ ОРГАНІК» ТМ «AQUAFARM» вийшла на повні виробничі потужності з вирощування мармурового сому та тилапії, завдяки чому ціна на продукцію стала найнижчою на ринку, а якість – найвищою. Про це розповіла виконавчий директор компанії Оксана Прокоса.

«Наразі, зважаючи на нові масштаби обсягу виробництва, собівартість продукції ТМ «AQUAFARM» знизилася. Це дає нам можливість пропонувати нові конкурентні оптові ціни на охолоджену продукцію представникам b2b сектору, а саме: рітейлерам та представникам HORECA в Україні. Водночас, високі європейські стандарти, якими ми керуємося на виробництві, лишилися незмінними. Ціна стала найнижчою на ринку, а якість – найвищою», – пояснила Оксана Прокоса.

Керівник уточнила, що мова йде виключно про зміну собівартості, адже: «Як і раніше, при вирощуванні риби нами використовуються тільки сертифіковані корма, що дає можливість забезпечити контроль за здоров’ям риби, простежуваність, відповідність якості та відповідальність на всіх етапах виробництва. Ми вирощуємо здорову та корисну рибу».

Компанія активно розвивається та найближчим часом планує зайняти провідні позиції у співпраці з рітейлом. Вже зараз продукцію ТМ «AQUAFARM» можна придбати у таких мережах, як: «Winetime, Мегамаркет, HolovaNoga».

Компанія «АКВА СИСТЕМ ОРГАНІК» ТМ «AQUAFARM» – українська компанія, яка перша в країні реалізовує проект вирощування риби з використанням інноваційного методу аквапоніки – поєднання аквакультури (вирощування риб) та гідропоніки (вирощування рослин) у системі рециркуляції води.

Вирощування риби ТМ «AQUAFARM» відбувається циклічно протягом року у рециркуляційних системах, що виключає вплив негативних зовнішніх факторів. Фірма категорично не використовує антибіотики, стимулятори росту і гормони – риба росте здоровою та корисною.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: