НОВИНИ

Лікарі назвали чотири продукти, що підвищують енергію

22.04.2022 19:00
Za-te-male-dziwactwa-kochaja-cie-inni.-Kazdy-znak-zodiaku-ma-swoje-charakterystyczne-cechy_article

Для того, щоб підвищити свою енергію, багато хто вдається до бадьорих напоїв, і найпопулярнішою з них є кава. Але такий допінг може дуже швидко спричинити занепад сил. Нутриціолог Анастасія Чайкіна розповіла, які продукти можуть цілком замінити каву та допомогти підбадьоритися. Про це повідомляє health.comments.ua, пише agronews.ua.

Олія МСТ. Це джерело жирних кислот, які підтримують усі системи нашого організму. Насамперед вони важливі для роботи мітохондрій “енергетичних станцій”. Оригінальна олія MCT розщеплюється організмом, а це дає викид енергії та відчуття ясної голови.

Морепродукти. Додайте у своє меню різні морепродукти, зокрема устриці, тому що в їхньому складі є янтарна кислота – джерело енергії, яке утворюється в процесі метаболізму з білків, жирів та вуглеводів. Ця органічна сполука підвищує рівень енергії та витривалість організму.

Шипшина. У складі цієї ягоди багато вітаміну С, а він сприятливо позначається на роботі організму. Цей елемент знижує окисний стрес, покращує насичення клітин киснем і надає організму енергії та бадьорості.

Гарбузове насіння. Цей продукт багатий на різні мікроелементи, зокрема цинк, який бореться із патогенними вірусами. Ще гарбузове насіння містить фенілаланін — речовину, яка сприяє підтримці коректного синтезу норадреналіну.

Експерт наголосила, щоб перераховані вище продукти “працювали”, потрібно дотримуватися здорового раціону, стежити за своїм здоров’ям і не забувати про якісний сон і відпочинок.

Читайте також: Стало відомо, як в Україні збільшать виробництво сільгосппродукції.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: