НОВИНИ

Лікар розповів, щоденне вживання якого овоча знижує ризик виникнення раку

26.06.2024 19:23
1

Їстівні гриби можуть бути корисними для організму. Невролог, доктор медичних наук Лорі Шнайдер поділилася, що їсть їх щодня, оскільки їй подобається, зокрема, те, що вони містять багато клітковини й білка, у них мало жиру та калорій, і вони багаті поживними речовинами й мають протизапальні властивості. Про це повідомляє Уніан, пише agronews.ua.

У стінках грибів є бета-глюкани – це тип розчинної клітковини, яка пов’язана з підтримкою імунного здоров’я, повідомляє Parade, посилаючись на відомості експерта.

“Гриби також можуть допомогти регулювати рівень цукру в крові, знизити рівень холестерину та знизити ризик раку”, – сказала експерт.

Медик додала, є багато досліджень щодо впливу цих овочів на здоров’я мозку людини, і що часте споживання грибів може покращувати пам’ять й стимулювати ріст нервів.

Шнайдер також поділилася, що гриб левова грива упродовж століть використовують в китайській медицині для полегшення депресії, стану стресу й тривоги.



Перегляди: 52
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: