НОВИНИ

Киянин постане перед судом за гранатну атаку на скадовського фермера

15.01.2022 10:15
Za-granatnu-ataku-na-skadovskogo-fermera-suditimut-kiyanina1

17 експертиз довелося зробити слідству, аби знайти безапеляційні докази причетності киянина до нападів на фермера у Скадовську.  Про повідомляє  newday.kherson.ua, пише agronews.ua.

Обвинувальний акт стосовно 49-річного фігуранта передали до суду.  Якщо вину доведуть, йому світить до 10 років тюрми.  Зараз фігурант у СІЗО. 

«Історія його затримання досить драматична — з місця злочину зловмисник втікав на самокаті. Серпневої ночі він підібрався до будівель фермерських складів. Жбурнувши на територію господарства бойову гранату РГН та пару потужних салютних установок, з місця накивав п’ятами. Той самий електросамокат він придбав заздалегідь», — зазначають у повідомленні.

Поліція ж для затримання зухвалого зловмисника розгорнула цілу спецоперацію. Цікаво, що коли правоохоронці, заблокувавши шлях, затримали підпалювача, той виявився у бронежилеті.

Дорогою зловмисник встиг викинути револьвер, його знайшли оперативники. У «Тойоті», яку фігурант ховав на околиці міста, знайшли ще одну гранату РГН та набої. Судитимуть обвинуваченого за двома статтями. 

Внаслідок гранатної атаки, що спричинила пожежу, фермер зазнав великих збитків.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: