НОВИНИ

Китай шукає нових постачальників яловичини та баранини

07.10.2019 14:24
baranina-polza-dlya-sosudov-i-krovi-2

За останні кілька тижнів делегації з Китаю відвідали данські та британські підприємства, що займаються виробництвом яловичини та баранини. Візити китайських інспекторів передують видачі дозволів на експорт м’яса. Китай прагне диверсифікувати імпорт яловичини та баранини, починаючи з наступного року, пише Meat-Inform.

У Великобританії цей візит отримав високу оцінку, оскільки вже тривалий час британським виробникам заборонено ввозити баранину до Китаю. На початку цього року між країнами вже було підписано протокольну угоду, яка може призвести до відкриття китайському ринку для британських виробників яловичини вже у 2020 році.

Міністр навколишнього середовища, енергетики та сільського господарства Леслі Гріффітс говорить: “Сектор червоного м’яса має величезне значення для сільського господарства та економіки Уельсу. Ми готуємося до виходу з Європейського Союзу, а зняття обмежень щодо експорту в Китай може забезпечити чудову можливість для наших виробників переорієнтуватися на нові закордонні ринки”.

Наразі основними закордонними постачальниками яловичини та баранини в Китай є Аргентина, Бразилія, Уругвай, Австралія та Нова Зеландія.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: