ВАЖЛИВО

Краще нехай не лізуть до фермерів, бо ми відсіч будемо давати всім, – Стешенко

02.06.2020 19:02
https://agronews.ua/

Фермери будуть захищатись! Українські фермери створюють збройні загони самооборони від рейдерства. На Дніпропетровщині пройшли навчання регіональної самооборони фермерів. Про це в своїй Facebook сторінці повідомив голова об`єднання Агро-Продовольчої Ради та Всеукраїнського конгресу фермерів Іван Слободяник, пише agronews.ua.

Фермерська самооборона є громадською контролюючою силою від рейдерських захоплень, неправочинних дій проти фермерів та для самозахисту.

Нагадаємо, в Україні фермери об’єднуються для запобігання рейдерству.

«Ми будемо захищатися! Краще нехай не лізуть до фермерів, бо ми відсіч будемо давати всім!», – розповів голова Самооборони фермерів Дніпропетровщини Олександр Стешенко.

Детально як відбувалось навчання фермерів дивіться у відео:

https://www.facebook.com/ivan.slobodianyk.9/videos/3177353055620368/

Фермери Дніпропетровщини радять аграріям об’єднуватися в загони самооборони та приєднуватися до них.

«Якщо потрібно ми можемо в будь-яку область приїхати з інструкторами, допомогти іншим фермерам та показати на що ми спроможні», – прокоментував Стешенко.

Фермерська самооборона є добровільним формуванням, що діє на основі самоорганізації, громадянської та фермерської солідарності. Метою якої є захист законних прав фермерів, членів особистих селянських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, селян.

«Фермери злі люди, особливо ті фермери, які 30 років фермерують. Вони довго не балакають – вони беруть і стріляють. Краще нехай не лізуть до фермерів, бо ми відсіч будемо давати у будь-яку разі», – резюмував Стешенко.


Фермерське об’єднання самооборони Дніпропетровщини, Агро-Продовольча Рада та Всеукраїнський Конгрес фермерів запрошує фермерів об’єднуватися для рішення спільних проблем та допомоги один одному.


Перегляди: 45
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: