НОВИНИ

Козлятина потрапить у список харчових трендів-2019

29.01.2019 07:00

На полицях американських магазинів скоро з’являться ковбаси, фрикадельки і готові страви з козлятини. Про це повідомляє agro.guide з посиланням на журнал BBC Good Food, цей вид м’яса може стати одним з головних харчових трендів року, що розпочався.

Читай нас також у Viber та Telegram.

Молоде козяче м’ясо ніжне і м’яке, як ягнятина, а м’ясо старих кіз – більш жорстке і насичене за смаком.

Джеймс Уістлер, засновник Cabrito і постачальник козячого м’яса, говорить, що козлятина є дієтичним продуктом, в якому багато білка. Також в складі міститься фосфор, натрій, калій, корисні мінеральні речовини, вітаміни.

 


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: