НОВИНИ

Кожна 10-та пляшка соку в світі зроблена з українських фруктів

13.02.2020 07:32
128091

За підсумками 2019 року, кожна 10-то пляшка соку в світі була зроблена з фруктів і ягід, перероблених компанією T.B. Fruit, до складу якої входять сім заводів з переробки фруктів та овочів, чотири з яких розташовані в Україні (інші — в Польщі та Молдові). Пише AgroTimes.

Про це повідомили в компанії T.B.Fruit.

«Вже котрий рік поспіль компанія з України займає третю лідерську сходинку в рейтингу найбільших виробників концентрованих соків в Європі», – йдеться у повідомленні.

Загальна потужність переробних заводів T.B. Fruit становить 1 млн тонн фруктів, овочів та ягід на рік. А це відповідно майже 150 тис. тонн концентрованого соку щороку.

Концентровані соки виробництва T.B. Fruit постачаються глобальним лідерам, таким як Nestle, PepsiCo, Coca-Cola, Refresco, Eckes-Granini. В Україні з концентрованого соку T.B. Fruit виготовляють соки для таких відомих українських брендів як: Sandora, «Садочок» , «Сандорик», Rich, «Живчик» та ін.

Засновник і власник T.B. Fruit Тарас Барщовський повідомив, що на початок 2020 року географія експорту продукції компанії (близько 90%) налічує 40 країн світу, серед яких є важкодоступні для українського виробника ринки США, Європи, Японії, Ізраїлю. А ці країни дуже прискіпливо ставляться до якості сировини, що надходить до них.

Довідка: T.B. Fruit – це вертикально-інтегрована міжнародна група компаній. Окрім 7 заводів з переробки фруктів та овочів компанії належить також транспортно-логістичний, інжиніринговий та деревообробний бізнес. У залежності від сезону, на підприємствах T.B. Fruit працює 2,5-3,5 тис. чоловік.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: