НОВИНИ

«Контінентал Фармерз Груп» придбав елеваторний комплекс на Івано-Франківщині

05.10.2021 16:09
zernovyyelevator-64217

«Контінентал Фармерз Груп» придбала елеваторний комплекс в місті Городенка Івано-Франківської області загальною потужністю одноразового зберігання 87,5 тис. тонн. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

«Купівля елеватора в місті Городенка – це черговий крок на шляху розширення виробничих потужностей «Контінентал», а також ще одна інвестиція в сільськогосподарську галузь, яка підтверджує наміри компанії довгостроково працювати і розвивати бізнес в Україні, – прокоментував Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен. – За останні два роки інвестиції в розвиток інфраструктури та оновлення технічного парку «Контінентал» вже становлять 72 млн доларів, а цього року, крім придбання елеватора, ми запустили ще один інвестпроект – будівництво сучасного картоплесховища місткістю 16 тис. тонн у Львівській області, яке днями плануємо запустити в роботу».

«Контінентал» уже володіє 4 елеваторами і 3 сушильно-зерновими комплексами загальною потужністю одноразового зберігання 420 тис. тонн у Тернопільській та Львівській областях. Придбаний компанією елеватор в Івано-Франківській області дасть «Контінентал» змогу одночасно зберігати більш ніж півмільйона тонн урожаю і оптимізувати логістику від поля до елеватора.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: