ВАЖЛИВО

Конгрес Фермерів вимагає продовжити мораторій на держперевірки бізнесу

09.02.2021 07:35
463321c0-5522-4865-b1f5-88206505cdd8

На фермерів чекають масові перевірки після скасування мораторію на ревізії держорганів і їх треба відтермінувати. Таку думку висловив голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів Іван Слободяник, пише agronews.ua.

«Зараз фермерському бізнесу треба оговтатися від ковід-кризи та дворічної посухи, а не годувати перевіряльників усіх рівнів», – наголошує Іван Слободяник.


З 10.12.2020 р. набув чинності закон, який скасував мораторій на планові перевірки у сфері господарської діяльності. І ціла низка органів контролю, а це Держгеокадастр, Держпродспоживслужба, ДСНС, Держекоінспекція, Держслужба з питань праці та багато інших, повернулись до перевірок.

«Уявіть масштаб перевірок по всій країні, якщо тільки серед учасників Конгресу 36 господарств вже їх отримали, більше того – деякі підприємства перевірятимуть двічі чи навіть тричі», – говорить Слободяник.

Всеукраїнський Конгрес Фермерів наголошує, що під час дії мораторію на перевірки жодних надзвичайних ситуацій не сталося і вимагає продовжити заборони на перевірки до кінця року.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: