НОВИНИ

Компанія ТЕХНОТОРГ стала дистриб’ютором бренду SKF

31.03.2023 12:55
skf

З гордістю повідомляємо, що компанія «Техноторг»  стала офіційним дистриб’ютором продукції бренду SKF в Україні! Про це повідомляє пресслужба компанї, пише agronews.ua.

SKF – найвідоміша компанія-виробник підшипників. Базується вона у Швеції, проте виробничі потужності зосереджені в багатьох країнах, зокрема Китаї, Японії, Мексиці, Південній Африці, Індії, Україні та ще низці країн Європи. Усього випускається до 600 мільйонів підшипників для машинобудування і навіть космічної галузі.

 У товарному ряді SKF представлені: ущільнювачі, підшипники, помпи, опори підшипників, антифрикційні матеріали, наконечники та інше. При цьому продукція компанії незалежно від країни виробництва відрізняється найвищою якістю виконання.

Компоненти сільгосптехніки – окремий вид продукції SKF. Досвід, вироблений століттями, тут застосовують для економічно ефективних рішень, які пропонують вищу якість і надійність продукції, підтримуючи максимальний час безвідмовної роботи агрегатів.

Замовляйте запчастини бренду SKF на сайті https://t-don.com/ або в мережі магазинів запчастин ТЕХНОТОРГ в усіх регіонах України.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: