НОВИНИ

Компанія «Прометей» реалізовує програму підтримки співробітників, які служать у ЗСУ

20.05.2022 17:41
1

З самого початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну компанія прийняла комплексну програму підтримки призваних співробітників. Зокрема, працівники Компанії «Прометей», які стали на захист України та перебувають на службі у ЗСУ, отримують і надалі отримуватимуть 100% виплати заробітної плати на весь час дії військового стану в країні, йдеться у повідомленні ГК. Повідомляє пресслужба компанії, пише  agronews.ua.

«Компанія розуміє важливість та необхідність соціальної підтримки своїх співробітників, які виконують військовий обов’язок. Тому ми продовжуємо реалізовувати ініціативу щодо грошового забезпечення своїх працівників, які захищають незалежність України. Ці зобов’язання Компанія взяла на себе з перших днів повномасштабного військового вторгнення Росії . Кожному співробітнику, який був зарахований до лав ЗСУ, виплачується і надалі виплачуватиметься заробітна плата в її 100% обсязі», – зазначають у ГК «Прометей».

Уточнюється, що це рішення без обмеження стосується всіх військових, які так чи інакше задіяні у бойових діях і незалежно від терміну служби, військового звання тощо.

Крім того, у разі отримання поранення або будь-якої іншої травми під час служби, Компанія фінансує лікування працівника. У разі загибелі працівника на службі, «Прометей» бере зобов’язання надавати матеріальну допомогу сім’ї загиблого.

Нагадується також, що ГК «Прометей» здійснює підтримку української армії та населення Миколаєва гуманітарними вантажами. Сумарно на ці потреби було виділено 3,5 млн. грн.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: