НОВИНИ

Компанія Hyperbite Energy створила перші енергетичні цукерки

24.06.2021 19:10
aaaaaaaaaaa_12

Бренд харчових добавок Hyperbite Energy створив свої перші енергетичні жувальні м’ятні цукерки. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Компанія поставила на меті здійснити революцію на ринку енернетиків, створивши швидкодіючий енергетичний продукт, який на відміну від існуючих рідин чи порошків, буде надзвичайно зручний у застосуванні.

Так Hyperbite Energy випустила два продукти: Hyperbite ENERGY та Hyperbite PRE-WORKOUT.

«Hyperbite Energy містить органічний кофеїн та поліфеноли, які отримують з кавових зерен та кавової вишні. Також у його складі є сім різних суперпродуктів для антиоксидантної та кровоносної підтримки», — повідомив Сем Хан, керівник компанії.

Одна жувальна цукерка містить 140 мг органічного кофеїну. Обидва варіанти жувальних цукерок створені з точним дозуванням і призначені для розчинення в роті, а не в кишечнику, що значно прискорює їхній вплив. Це також запобігає «розладам шлунку», які можуть виникнути при вживанні рідких чи порошкоподібних енергетиків.

Додатковою перевагою цих енергетичних смаколиків є зручний формат за економічно вигідною ціною за порцію.

Хан додає, що кавові зерна вирощуються на фермах, сертифікованих Rainforest Alliance, тому мають «етичну рослинну енергію та мікроелементи на рослинній основі в кожній гумці».

Hyperbite ENERGY та Hyperbite PRE-WORKOUT без ГМО, не містять консервантів та штучних барвників.

Hyperbite Energy позиціонує себе як бренд, популярний не лише серед спортсменів, а й шанувальників фітнесу чи просто людей, котрі шукають додаткові джерела енергії.

Нагадаємо, що українець розробив технологію виробництва паперу з опалого листя.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: