НОВИНИ

BASF анонсував акцію: за купівлю насіння соняшника – 10 л гербіциду в подарунок

01.02.2022 11:34
BASF_Seeds+PulsarFlex

Департамент BASF Agricultural Solutions запускає нову акцію на прохання аграріїв. За купівлю 10 посівних одиниць насіння соняшника можна отримати в подарунок 10 л надійного гербіциду Пульсар® Флекс. Акція діє з 25 січня по 31 липня 2022 року. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

 «Вже не перший рік компанія BASF проводить схожі акції, які отримують позитивний відгук з ринку. Ми прагнемо надати якомога привабливішу пропозицію сільгоспвиробникам, що дасть їм можливість скористатися ефективним та комплексним рішенням щодо вирощування соняшника в сегменті Clearfield® та Clearfield® Plus. Наша пропозиція містить гібриди  соняшника нового покоління та гнучкий гербіцидний захист. Ми завжди йдемо назустріч, аби нашою продукцією могла скористатися якнайбільша кількість підприємців», — розповіла Наталія Мельничук, менеджер з насіння BASF Agricultural Solutions.

???? В акції бере участь таке насіння компанії BASF як ЕС Колоріс КЛ, Дракаріс КЛП, ЕС Каприз СЛП.

Це – гібриди виробничих систем Clearfield® та Clearfield® Plus. Усі вони мають високу стійкість до вовчка, стресостійкі та пластичні до різних кліматичних умов вирощування. Гібриди швидко ростуть на старті, мають високу стійкість до несправжньої борошнистої роси. Останньої характеристики вдається досягати завдяки наявності гену PL6 та PL9.

Насіння потрібно придбати в офіційних дистриб’юторів компанії. При чому, в акції може брати участь і насіннєвий матеріал, придбаний після 1 жовтня 2021 року. Більше насіннєвих одиниць – більше літрів Пульсар® Флекс у подарунок.

Гербіцид Пульсар® Флекс завдяки діючій речовині імазамокс системно захищає поле і від дводольних, і однодольних бур’янів. Потрапивши на рослину, імазамокс всотується в листя й стебло, може рухатися по ксилемі й флоемі та зупиняє виробіток протеїнів. Це призводить до загибелі бур’яну.

Він припиняє свій ріст уже за кілька годин після обробки, а видимий ефект можна спостерігати після кількох днів. На додачу, препарат забезпечує тривалий захист поля, зокрема, й від усіх рас вовчка соняшникового. Випробування компанії продемонстрували чисті рядки впродовж усього періоду вегетації.

«Препарат Пульсар® Флекс протягом минулого року зарекомендував себе як ефективний захисник від бур’янів та вовчка соняшникового у посівах соняшника. Також продукт можна використовувати і на сої та горосі. Тому, купуючи насіння соняшника, аграрії одночасно отримають додатковий захист і для інших своїх культур. Завдяки інноваційній формуляції та зменшенній кількості діючої речовини у складі він забезпечує гнучкість та впевненість у вирощуванні наступних культур у сівозміні», — додав Михайло Маленький, менеджер з маркетингу напрямку соняшника та ріпаку BASF Agricultural Solutions.

Щоб долучитися до акції, потрібно просто сконтактувати зі своїм дистриб’ютором та оформити відповідне замовлення. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт  або сторінку в соціальній мережі.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: