НОВИНИ

Компанія з Нідерландів придбала контрольний пакет акцій українського виробника кормів

18.03.2019 07:32

Фірма Koudijs Animal Nutrition, дочірня компанія Нідерландської Royal De Heus, цього місяці підписала угоду про придбання контрольного пакета акцій українського виробника кормів для тварин D-Mix. Спільне підприємство здійснюватиме свою діяльність під торговою назвою “Koudijs Ukraine” уже у другому кварталі 2019 року, пише Meat-Inform.

D-Mix було засновано як сімейний бізнес. Компанією керує Федір Шопський, а потужності виробництва розташовані у м. Золочів на Західній Україні. D-Mix має сильні регіональні позиції. Ця компанія виробляє концентрати спеціальних кормів і комбікормів, головним чином для птахівництва та свинарства. Виробнича потужність D-Mix складає 80 тис. тонн. Незабаром компанія почне з будівництва заводу з виробництва преміксів, який, як очікується, почне діяти на початку 2020 року. Щоденне управління спільним українсько-голландським підприємством буде і надалі здійснювати Федір Шопський.

Пан Шопський упевнений в успіху партнерства: “Я радий, що ми перетворили нашу довготривалу співпрацю з De Heus на партнерство. De Heus є найкращим партнером для спільного подальшого розширення нашої клієнтської бази. Я вважаю, що знання та довгострокове бачення De Heus багато в чому сприятимуть швидкому зростанню нашого спільного бізнесу, і ми разом перейдемо до наступного етапу розвитку”.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: