НОВИНИ

Компанія Väderstad запрошує на інноваційну презентацію Міжнародної виставки Agritechnika 2019

05.11.2019 11:31
tempo-l-centra

 Уже 10 листопада на черговій міжнародній виставці сільгосптехніки, в павільйоні 12 на стенді B 25, компанія Väderstad представить широкому загалу аграріїв чотири інновації, нові машини та деякі додаткові опції.

Зокрема, буде продемонстровано унікальну — першу у світі! — систему автоматичного контролю міжряддя Tempo WideLinnig, яка нагороджена срібною медаллю Agritechnika 2019, та сівалку точного висіву Tempo з бункером центрального розподілу посівного матеріалу Centrall-fill.

Ви матимете чудову нагоду першими побачити на власні очі новий широкозахватний NZ Extreme 1250-1425, що є передпосівним культиватором із найбільшим типорозміром передпосівний культиватор серед модельного ряду ґрунтообробної техніки Väderstad. Також безпосередньо на стенді можна ознайомитися з оновленим додатком для сматфонів Е-Соntrol.

Крім того, за програмою виставкової участі компанії Väderstad буде презентовано нові ґрунтопоглиблювальні зносостійкі долота Marathon DeepLoosing та ножові диски CrossCutter для дискових культиваторів Carrier XL. Без сумніву, увагу відвідувачів стенду неодмінно привернуть модернізовані комбіновані пневматичні зернові сівалки Spirit і Rapid із системою контролю висіву SeedEye та нові навісні культиватори NZ Mounted 600.
Відвідання нашого стенду на провідній міжнародній виставці — це прекрасна можливість бути в авангарді провідних агротехнічних трендів. Тут, зокрема, ви можете побачити весь асортимент нашої техніки та електроніки, детально ознайомитися з їхніми особливостями та перевагами.

Наші спеціалісти й представники всіх дочірніх компаній Väderstad із задоволенням презентують нашу техніку та підкажуть, як з її допомогою розкрити весь потенціал ваших сільськогосподарських угідь.
Чекаємо на вас у павільйоні 12 на стенді В 25 на Міжнародній виставці Agritechnika 2019 у місті Ганновер, Німеччина.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: