НОВИНИ

Компанія Väderstad вийшла у фінал конкурсу Королівської шведської академії інженерних наук

30.01.2020 11:34
12345

Компанія Väderstad стала одним із п’яти фіналістів конкурсу Королівської шведської академії інженерних наук — Smart industry 2019

Компанія Väderstad від часу свого становлення й донині залишається на вістрі інноваційних розробок у галузі агротехіндустрії. Тож цілком справедливо стала одним із п’яти фіналістів конкурсу Королівської шведської академії інженерних наук — Smart Industry. Конкурс винагороджує компанії, які застосовують інноваційні можливості оцифрування та діджиталізації для ведення бізнесу й отримання високих результатів.

Техніка та технології Väderstad — результат нелегкої праці і цілеспрямованості інженерно-конструкторського колективу компанії протягом багатьох поколінь. Це прагнення до вдосконалення є визначальною рисою Väderstad і потужною мотивацією, тому тогорічна почесна «королівська» відзнака — не перше визнання досягнень, коли компанію було заслужено пошановано за її інновації.

«Ми дуже пишаємось цією відзнакою і раді бути номінованими. Це є доказом нашого великого потенціалу та здатності втілювати ідеї в ефективні рішення», — каже Матс Беверуд, президент і генеральний директор Väderstad Group.

Smart Industry — конкурс, заснований 2016 року Асоціацією шведської інженерної індустрії та Королівською шведською академією інженерних наук, щоб стимулювати цифрову трансформацію в технічні технології шляхом висвітлення вдалих прикладів. Фіналістів і переможців призначає журі, що складається з високопоставлених представників галузі та наукових кадрів.

Переможець буде обраний на публічному семінарі у Королівській шведській академії інженерних наук у Стокгольмі 5 лютого.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: