НОВИНИ

Компанія Väderstad представляє інноваційні ножові диски CrossCutter Carrier XL

26.11.2019 09:58
crosscutter-disc-main-image (1)

У 2019 році компанія Väderstad представляє нове технічне рішення для дискового культиватора Carrier XL 425-625 у вигляді додаткової опції ножового диска CrossCutter. Відтепер Carrier XL, обладнаний ножовим диском CrossCutter, матиме ще більший діапазон можливостей та зможе виконувати обробіток ґрунту на глибину 3-5 см.

Ножові диски CrossCutter від компанії Väderstad відкривають додаткові можливості для ефективного обробітку ґрунту та більшої продуктивності.

«Так само, як і ножовий диск CrossCutter, що представлений 2018 року для ультраповерхневого обробітку ґрунту як опція для дискових культиваторів Carrier, нова версія ножових дисків XL CrossCutter дасть змогу Carrier XL 425-625 перейти від глибокого обробітку до поверхневого ґрунтообробітку з робочою глибиною від 3 см. Це відкриє вам нові агрономічні можливості культиватора Carrier XL», — повідомляє Маттіас Ховнерт, старший віце-президент із продажу та маркетингу в компанії Väderstad.

Поверхневий обробіток сприяє створенню мілкого насіннєвого ложа, що скорочує час необхідний для проростання насіння падалиці. Дослідження доводять, що насіння бур’янів з глибини 6 см проростає на два — чотири дні пізніше, ніж насіння бур’янів із глибини 4 см.

«Завдяки скороченню часу, витраченого на очікування проростання падалиці, наступна культура може бути висіяна раніше.

Альтернативно, цей додатковий час надає великі можливості для виконання заходів для збільшення потенціалу врожайності, підвищення чистоти поля, збереження вологи», — говорить Маттіас Ховнерт.

Завдяки обробітку лише верхнього шару ґрунту, ножовий диск CrossCutter зберігає вологу для наступної культури.

«Диск CrossCutter шляхом підрізання ґрунту в оброблюваному шарі повністю порушує ґрунтову капілярність та таким чином надійно закриває цінну для майбутньої культури вологу ґрунту. Робоча глибина на 3-5 см зумовлює висушування лише мінімального шару ґрунту, в той час як велика кількість рослинних решток допомагає відбивати сонячне світло для подальшого збереження вологи», — каже Маттіас Ховнерт.

Ножові диски CrossCutter виготовляють із високоякісної шведської сталі V-55 за запатентованою технологією, яку розробили спеціалісти на найсучаснішому заводі із виготовлення дисків, доліт та розпушувальних лап Väderstad Components у Överum, що в Швеції.

Новий 510-міліметровий диск CrossCutter Disc буде офіційно представлений на Міжнародній виставці Agritechnica 2019 у Ганновері (Німеччина) та буде доступний для Carrier XL 425-625 уже з листопада 2019 року.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: