НОВИНИ

Компанія «Байєр» виділить 400 тис грн на соціальні проекти

07.06.2020 13:05
3ff335484387e85f4a37dd542336fab2_M

Компанія «Байєр» оголосила результати сьомого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». На підтримку трьох соціальних проектів, які перемогли у конкурсі, компанія виділить понад 400 тисяч гривень. Як повідомляє  пресслужба  компанії, пише  agronews.ua.

ці проекти спрямовані на облаштування бібліотечних пунктів у 10 лікарнях, створення онлайн-курсу з правильного харчування та здорового способу життя для школярів, організацію 5 майстер-класів з аграрних навичок для родин, членами яких є діти та молодь з інвалідністю.

Переможцями сьомого конкурсу програми «Україна – житниця майбутнього» стали:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Харків з тобою»: проект передбачає надання 4 тисяч книжок та облаштування 10 бібліотечних пунктів у медичних закладах Харківщини для пацієнтів, які проходять тривале та виснажуюче лікування, з метою покращення їх емоційного та психологічного стану.

-Громадська організація «Здоровбудь!»: проект передбачає створення онлайн-курсу з правильного харчування та здорового способу життя і проведення цього курсу для школярів 11 областей України.

-Громадська організація «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця»: проект передбачає організацію 5 майстер-класів з навичок ведення тепличного господарства та розвитку сімейного бізнесу для залучення та психологічної підтримки родин Вінничини, членами яких є діти та молодь з інвалідністю.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: