НОВИНИ

Компанія BASF презентувала оновлену політику продажів насіння озимого ріпаку

11.05.2020 09:03
88395975_3313638978663602_7501873016322654208_o

З 1 травня компанія BASF презентувала оновлену політику продажів насіння озимого ріпаку. Головна особливість нового підходу – можливість для клієнта обирати між препаратами Карамба та Карамба Турбо, які входять до комплексної пропозиції разом з гібридами насіння. Повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

Торік BASF запровадив новий для українського ринку підхід з продажу насіння. Він передбачав комплексну пропозицію, до якої входили гібриди насіння озимого ріпаку та препарат Карамба. Цього року в аграріїв розширився спектр вибору як самого насіння, так і препаратів, що входять до складу паків. 

«Ми турбуємося про наших клієнтів, тому регулярно оновлюємо та удосконалюємо наші пропозиції для ринку. Відтепер аграрії можуть обирати між 8 традиційними пакетними пропозиціями та 2 – для технології Clearfield. До складу кожного паку увійдуть 2 посівні одиниці з насінням та на вибір 5 літрів Карамба чи Карамба Турбо», – коментує Маттіас Хорш, директор з маркетингу в Україні, Молдові та країнах Кавказу BASF. 

Відтепер аграріям доступні такі пакетні пропозиції: «Універсальний» з гібридом насіння ріпаку ІНВ 1024; «Потужний» з гібридом ІНВ 1165; «Стійкий» з гібридом Фенцер; «Оптимальний» з гібридом Панчер; «Досконалий» з гібридом Сейфер; «Стабільний» з гібридом ІНВ 1030; «Пізній» з гібридом ІНВ 1066; «Пластичний» з гібридом ІНВ 1120. 

Також у портфоліо – два гібриди для виробничої системи Clearfield® – «КЛ пізній» з гібридом ІНВ 1166 КЛ та «КЛ ранній» з гібридом Елмер КЛ. Перший крім зимостійкості та високої врожайності має підвищену стійкість до фомозу завдяки наявності гена Rlm7. Другий, «КЛ ранній», демонструє протягом багатьох років стабільні показники врожайності в усіх регіонах вирощування. 

Фунгіцид Карамба буде доступний тільки в складі пакетної пропозиції, а морфорегулятор-фунгіцид Карамба Турбо можливо також придбати окремо. 

Препарати Карамба та Карамба Турбо створені саме для ріпаку. Їхня діюча речовина, метконазол, окрім помірної регуляції росту рослин, ще і ефективно контролює основні небезпечні хвороби: фомоз, альтернаріоз та підвищує зимостійкість. А мепікватхлорид, що входить до складу Карамба Турбо, потужно регулює ріст рослини, запобігаючи передчасному й надмірному росту посівів ріпаку у висоту та впливає на значне коренеутворення.  

За останні 15 років в Україні кількість площ під ріпаком зросла майже в 10 разів: від 157 тис. га у 2000 рі до 1,1 млн га – 2020. Спеціалісти компанії BASF переконані: з використанням вигідних пакетних пропозицій посіви ріпаку отримають потенціал до нових вершин.

Нагадаємо, BASF випускає на ринок удосконалений гербіцид для кукурудзи Стеллар®Плюс.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: