ВАЖЛИВО

Комбайни FENDT виставили на продаж через Прозорро зі знижкою до 99%

16.05.2021 12:27
392054-FarmingSimulator2015Game-2021-04-30-21-55-08-616

Найчастіше аукціони Прозорро дають змогу не тільки придбати або отримати в оренду цікавий об’єкт або техніку, а ще й дозволяють заощадити. Унікальний аукціон: зернозбиральні комбайни FENDT зі знижкою до 99%! Повідомляє agronews.ua.

У випадках, коли перший та другий аукціони з банкрутства, що виставляються арбітражними керуючими, не відбуваються за відсутністю учасників, майно пропонується на продаж шляхом проведення аукціону на зниження. Таку модель аукціону називають “голландською моделлю”.

На голландський аукціон, що відбудеться 25 травня 2021 року о 09:35 двома окремими лотами 025-2 та 037-1 виставлені зернозбиральні комбайни FENDT 8350, про які ми вже писали раніше.

Цього разу аукціон буде проходити за голландською моделлю, тобто із кожним кроком раз у декілька хвилин вартість комбайнів буде знижатися на 1% допоки один із зареєстрованих учасників не зупинить зниження ціни.

Після зупинення одним з учасників автоматичного зниження ціни, системою буде запущений етап подачі закритих цінових пропозицій, коли інші учасники матимуть змогу запропонувати більшу ціну, ніж зафіксовано. Все це робиться для того, щоб учасники голландського аукціону змагалися між собою і щоб замовник аукціону отримав якомога вищу ціну за лот.

Кожний із комбайнів виставлено на аукціон в комплекті із наступним обладнанням:
✅ жаткою зерновою марки PF 7.7 м., рік випуску 2008,
✅ жаткою для збирання кукурудзи CAPELLO QUAZAR F8,
✅ з ріпаковими ножами до жатки марки PF (комплект),
✅ візок для жатки,
✅ комплектом для збирання кукурудзи.

Детальна інформація щодо аукціонів доступна за наступними посиланнями:
лот 025-2;
лот 037-1.

Також на тих самих умовах на аукціоні за голландською моделлю із покроковим зниженням ціни до 1% можна придбати трактор марки Caterpillar Challenger СН85Е, 2001 року випуску.

????Майданчик “Паблік Прок” оператора ТОВ “ПУБЛІЧНІ ПРОЦЕДУРИ” надає всі необхідні консультації та практичну допомогу зареєстрованим учасникам та супроводжує їх з моменту реєстрації на майданчику до моменту підписання договору із продавцем.
Ця послуга є безкоштовною.

???? Переваги для клієнтів майданчика:

???? Зручна система пошуку нових лотів на сайті за заданими параметрами, що дозволяє відстежувати всі нові лоти в системі та налаштувати в особистому кабінеті зручну регулярну розсилку в форматі Word або Excel;

???? Персональний менеджер, який супроводжує Учасника електронного аукціону на всіх етапах від початку реєстрації на сайті до моменту підписання Договору с Замовником;

???? При подачі учасником аукціону електронної заяви автоматичне формування пакету документів відповідно до вимог закону, що мінімізує ризик дискваліфікації учасника надалі;

???? Розвинена мережа представництв по всій Україні; допомога кваліфікованих представників майданчика в участі в аукціоні;

???? Консультації 24/7 включаючи вихідні;

???? Надання Учасникам переможних стратегій участі, що дозволять заощадити;

???? Аналіз вірогідної кінцевої вартості майна, виставленого на аукціон;

???? Оформлення вичерпного пакета документів, що унеможливлює дискваліфікацію та втрату перемоги, реєстраційного та гарантійного внесків.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: