НОВИНИ

Колишнього керівника держпідприємства підозрюють у розтраті 2 млн грн

31.10.2020 07:02
99_main

У Миколаївській області колишнього виконувача обов’язків директора держпідприємства, яке спеціалізується на виноградниках, підозрюють у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури, пише agronews.ua

Так, за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Миколаївській області повідомлено про підозру колишньому виконувачу обов’язків директора держпідприємства у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно в особливо великих розмірах (ч. 3, ч. 4 та ч. 5 ст. 191 КК України). 

«За даними слідства, у 2019 році колишній керівник держпідприємства, зловживаючи службовим становищем, уклав ряд фіктивних договорів щодо проведення сільськогосподарських робіт на полях підприємства, а також підписав акти виконаних робіт за договорами, до яких було внесено завідомо неправдиві відомості про виконані роботи», —  йдеться в повідомленні.

На підставі зазначених документів з рахунку державного підприємства було перераховано кошти на загальну суму 2 млн грн за нібито виконані сільськогосподарські роботи.

Досудове розслідування триває.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: