НОВИНИ

Кличко не збирається виділяти землю учасникам АТО

25.06.2020 17:32
https://agronews.ua/

У Києві немає вільної землі для потреб учасників АТО, так як всі ділянки захоплені будівельною мафією Кличка. Таку інформацію озвучив народний депутат Олександр Дубінський. Про це повідомляє УНІАН, пише agronews.ua.

«У Києві процвітає афера з так званими «накриттями»: коли формуються фіктивні договори оренди і вільну землю віддають під різні ТОВ, пансіонати і т. п. На даний момент, за моєю інформацією, вільної землі немає, всі ділянки захоплені Кличком, і він розподіляє їх у ручному режимі. Саме тому їх безкоштовно давати не будуть жодній категорії пільговиків, у тому числі ветеранам», – пояснив нардеп.

Він додав, що раніше в Україні десять відсотків житлового фонду повинні були передавати малозабезпеченим і тим, хто стоїть у черзі, але останнім часом ніхто обіцяного житла не отримує.

«Законодавство дозволяє забезпечити всіх черговиків квартирами. Просто це невигідно нинішній міській владі. Наприклад, заступник Кличка, В’ячеслав Непоп, завдяки махінаціям з квартирами атошників поклав собі в кишеню сім мільйонів доларів. У Кличка таких заступників вісім. От і порахуйте, скільки вони крадуть тільки на квартирах», – резюмував Олександр Дубінський.

Читайте також: на Кіровоградщині фермер викрив земельну аферу.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: