НОВИНИ

На Чернігівщині налагодили виробництво шоколаду без цукру

04.03.2020 14:32
tort-kusochek-pirozhnoe-orehi


Шоколад без цукру вже давно не тільки реальність, але і популярна смакота української художниці Оксани Труш з Ніжина, засновниці власного бренду. Пише agro-smart.

Замість цукру вона використовує не менш солодкий, але набагато корисніше мед зі своєї пасіки. Оксана виробляє до 15 різновидів шоколаду (в залежності від сезону) і всі ці смаколики без цукру.

Найбільш популярний – шоколад з сушеною вишнею. Дітям більше до смаку з журавлиною. Чоловіки вибирають з перцем чилі та солоненький з фісташкамі.

В шоколаді з ягодами є та сама кислинка, яка дуже цікаво відтіняє смак самого шоколада. Майстриня виготовляє і чисто чорний шоколад і шоколад без глютену.

«Шоколад без цукру часто замовляють магазини, які орієнтуються на чисто веганські харчування, оскільки він без рослинних жирів», – каже Оксана.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: