НОВИНИ

Хлібозавод №10 продовжує утримувати докарантинні ціни на хліб

25.04.2020 16:03
94978278_232240581522744_1597705255468924928_o

Карантин, викликаний епідемією коронавірусу, обіцяють продовжити майже до середини травня, а в цей час ціни на зерно і борошно продовжують зростати. Всупереч цим обставинам, компанії хлібобулочного напрямку в складі Ristone Holdings не лише продовжують свою роботу в штатному режимі, але й виступають з соціальними ініціативами, пише agronews.ua.


Нещодавно Хлібозавод №10 пообіцяв не піднімати ціни на хліб до Великодня, хоча його витрати на виробництво істотно збільшилися. Цю тенденцію хлібозавод планує зберігати й надалі.

“Ціни на зерно і борошно продовжують зростати, не кажучи вже про інші додаткові витрати, які з’явилися у підприємства через епідемію і карантин. Ми виконали свою обіцянку і не підвищували ціни до Великодня, і будемо намагатися до останнього утримувати їх на нинішньому рівні” – прокоментувала ситуацію виконавчий директор Хлібозаводу №10 Галина Адамчик.

Нагадаємо, як підприємства харчової промисловості адаптуються до коронавірусних реалій.

22 квітня Кабмін прийняв постанову про стабілізацію цін на соціально значущі продукти, серед яких борошно вищого сорту та житньо-пшеничний хліб. Команда Ristone Holdings очікує від держави впровадження ефективних механізмів регулювання ринку базових продуктів, які підтримають бізнес і покупця.

Для довідки:

Ristone Holdings є сільськогосподарський вертикально інтегрований холдинг, до складу якого входять: мелькомбинат, п’яти  хлібозаводів, три елеватора, сільгосппідприємства групи використовують для сільгоспвиробництва близько 75  тис га земельних угідь в Дніпропетровській і Харківській областях. До складу групи входять такі підприємства як: ТОВ «Дніпромлин», ТОВ «Хлібзавод №10», ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор», ТОВ «Агрофірма Орільська», ТОВ «Агроальянс», ДП «Агрофірма Вікторія», ТОВ «Агрофірма ім.Горького », СТОВ « Злагода » та ін.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: