НОВИНИ

Прокуратура вимагає повернути державі 2 ділянки вартістю майже 900 тис грн

26.04.2020 11:01
76a376a-untitled-1-0001-istock-873382464

Харківська районна державна адміністрація незаконно передала 2 земельні ділянки у приватну власність фізичних осіб для ведення особистого селянського господарства. Повідомляє  пресслужба  прокуратри Харківської області, пише agronews.ua.

«З постійного користування ДП «Жовтневе лісове господарство», без його згоди, вибули 2 земельні ділянки з лісовими насадженнями на території Вільхівської сільської ради Харківського району загальною площею 2 га та близько 1,8 га відповідно. Вказані земельні ділянки розпорядженнями Харківської районної державної адміністрації були передані безоплатно у приватну власність фізичних осіб для ведення особистого селянського господарства», — зазначив керівник місцевої прокуратури Андрій Яковлів.

Повідомляється, що до Харківського районного суду Харківської області вже направлено 2 позовні заяви в інтересах держави в особі ДП «Жовтневе лісове господарство», Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства до фізичних осіб про скасування розпоряджень Харківської районної державної адміністрації та повернення 2-х земельних ділянок вартістю 466 тис. грн та понад 432 тис. грн відповідно у постійне користування ДП «Жовтневе лісове господарство». 


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: