ВАЖЛИВО

Кейс міжнародної компанії Clemens Food Group – як приклад для вітчизняного виробника

10.12.2019 10:21
Image-Picture-Pressrelease-growth-20151022-DE-GLO

Користувачі SAP ERP як в Україні, так і за кордоном, готуються до переходу на SAP S/4 HANA – SAP оголосив, що припиняє підтримку ERP з 2025 р. Повідомляє Агро Ньюз.

В той час як в Україні більшість компаній ще придивляється до нової платформи, зважує плюси і мінуси та обирає, в якому напрямку рухатися, за кордоном вже існує велика кількість успішних кейсів переходу на сучасну платформу.

Ураховуючи здатність систем SAP ідеально задовольняти потреби компаній-виробників у галузі виробництва продуктів харчування, американська компанія, виробник-постачальник м’яса Clemens Food Group, з допомогою партнера SAP, – міжнародною компанією itelligence (офіс якої також є в Києві), – здійснила перехід на SAP S/4 HANA у 2017 р.

Clemens Food хотіли масштабувати свій бізнес, отримувати інформацію щодо динаміки цін, витрат та доходів швидко та точно, тому інтегрована платформа була абсолютною необхідністю:

« Ми пройшли довгий шлях прийняття рішення. Ми дослідили масу нових технологій на здатність задовольнити наші потреби. Там, де існує нестабільність ринку та ризики, пов’язані з продажем швидкопсувних товарів, ми повинні бути прискіпливими щодо доходів та витрат. Виходячи з цього, ми обрали програмне забезпечення від SAP» – Джошуа Реннелс, віце-президент Clemens Food Group.

Постачальник та виробник свинини перевів два заводи на SAP S/4 HANA у травні 2017 р. за три місяці до початку виробничих операцій на новому підприємстві, без будь-яких збоїв у виробничому процесі.

За словами Джошуа, підприємству вдалося покращити виробниче планування, процеси доставки, виставлення рахунків та оформлення замовлень. Відстеження операційної діяльності стало більш прозорим та ефективним.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: