НОВИНИ

Компанія Кернел ввійшла у ТОП агролідерів рейтингу «Репутаційні АКТИВісти»

24.03.2020 18:03
90916046_2948341405254946_10740124069396480_o

Компанія «Кернел» ввійшла у ТОП аграрних лідерів Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією, про це повідомляє прес-служба компанії на своїй  Facebook сторінці, пише Агро Ньюз.

Репутаційних «Активістів» визначили незалежні експерти, опираючись на 5 основних PR-китів ефективного бізнесу:

– репутаційна стабільність;
– іміджевий капітал КСВ;
– медіаактивність;
– ступінь інноваційності PR-рішень;
– якість антикризових комунікацій.

«Масштабне висвітлення діяльності, у тому числі в закордонних ЗМІ, важливо для таких національних бізнес-лідерів, як Кернел. Ми є локомотивом для цілих напрямків АПК у себе в країні й далеко за її межами. Ми формуємо культуру ведення бізнесу, задаємо тенденції та демонструємо постійний ріст. Завдяки таким компаніям найближчим часом можна буде підтвердити загальновідомий факт: Україна – світова аграрна наддержава», – коментує Оксана Коваль, керівник Департаменту комунікацій, PR і GR.

Для довідки:

Кернел – провідний у світі та найбільший в Україні виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Свою продукцію Кернел експортує більш ніж у 80 країн світу. З листопада 2007 року акції компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі (WSE).



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: