НОВИНИ

Kernel відкриває переваги соціального підприємництва громадам Хмельниччини

06.10.2020 13:32
120997720_3486928011396280_5286192780183149557_o

Kernel організував централізований збір ягід та вирішив логістичні питання з транспортування бузини до переробних потужностей. Шансом поповнити сімейні бюджети вже скористалися жителі 16 сіл та 6 районів Хмельницької області. Про це повідомила пресслужба компанії Kernel, пише agronews.ua.

“Продовжуємо відкривати громадам переваги соціального підприємництва. Нещодавно за ініціативи Західний Кластер Кернел розпочалася реалізація програми Родинний Дохід. Її завдання – показати мешканцям громад можливості додаткового заробітку в межах свого населеного пункту”, – наголошують у повідомленні.

Зазначається, що перший етап програми – збір бузини вже показав хороші результати.

“Разом із підтримкою соціальної сфери сіл, сумлінною сплатою податків, вчасним та повноцінним розрахунком з пайовиками, згідно з умовами договору, ми зацікавлені в тому, щоб сільські родини ставали заможнішими і шукали нові джерела та можливості для власного розвитку. Першим кроком до втілення цієї мети стала програма «Родинний дохід», де прибутки сім’ї залежать від старанності та працьовитості кожного”, – підкреслив керівник Західного кластера Олександр Огуй.

Він додав, що громади досить активно підключилися, тепер чекають від них пропозицій, яку продукцію та в яких кількостях можуть зібрати місцеві родини.

“Таким чином ми зможемо підібрати найкращі ринки збуту з найвищим доходом для наших орендодавців», – прокоментував Олександр Огуй.

Нагадаємо, Kernel першим в історії України експортував 8 млн тонн зернових культур.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: