НОВИНИ

Компанія Кернел ввійшла у ТОП найкращих роботодавців України

07.05.2020 09:34
https://agronews.ua/

Компанія Кернел ввійшла у ТОП найкращих роботодавців України. Рейтинг компаній з найкращими умовами для команди презентували видання «Власть денег» та «Деловая столица». До нього увійшли як представники національного бізнесу, так і українські підрозділи зарубіжних холдингів. Про це повідомила пресслужба компанії Кернел, пише agronews.ua.

Обираючи учасників, експерти насамперед оцінювали можливості компаній для професійного та кар’єрного росту співробітників в умовах пандемії Covid-19.

Команда Кернел не тільки драйвить агробізнес в режимі нон-стоп. Але й встигає постійно прокачувати свої soft та hard skills дистанційно завдяки ефективній інтеграції новітніх технологій в корпоративне життя

“Хакатони, вебінари, тренінги, ігри – це лише кілька форматів електронного навчання, які використовуються в Кернел для розвитку команди”,- підкреслюють у повідомленні.

Нагадаємо, компанія Кернел вперше завантажила танкер соняшниковою олією одночасно з причалу Дніпро-Бузького порту і з води, використовуючи технологію борт-борт.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: