НОВИНИ

Кернел став одним із найпопулярніших роботодавців України

22.05.2020 10:32
https://agronews.ua/

Кернел став одним із найпопулярніших роботодавців України. Про це повідомила пресслужба компанії Кернел, пише agronews.ua.

Рейтинг компаній мрії сформували експерти EY Ukraine. У рамках дослідження «Найкращий роботодавець – 2019» вони опитали понад 1000 кандидатів з досвідом роботи у різних галузях. 

Разом з Кернел до рейтингу найбільш популярних компаній увійшли Google, «Джапан Тобакко Інтернешнл», «ДТЕК», Coca Cola, Microsoft, Nestle, «СофтСерв», «Філіп Морріс Україна», а також аудиторсько-консалтингові компанії «Великої четвірки».

Завдяки щорічному дослідженню в EY визначають фактори привабливості роботодавців, які імпонують досвідченим кандидатам найбільше. Також фахівці виокремлюють основні тренди, на які слід опиратися компаніям в побудові успішного HR бренду.

Ключовими критеріями вибору роботодавця досвідченими кандидатами стали:

 імідж компанії на ринку;
 рівень заробітної плати;
 особистісне та професійне зростання;
 кар’єрне зростання;
 корпоративна культура.

“Все більше пошукачів роботи звертають увагу на комфортні умови праці та можливість працювати за спеціальністю. За всіма показниками компанію Кернел обирає більшість респондентів. Ми привабливі, сильні і щасливі #ДрайвитиАгробізнесЩодня”, – підкреслюють у повідомленні.

https://www.facebook.com/Kernel.ua/videos/742653146480335/?__tn__=kC-R&eid=ARBs-f5ArfgjkGnNWGuGNc1Pl8AW7zgZ11Bjsq6AUuo0mSprF99X9EHh_XdLJmTlb96yn5


Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: