НОВИНИ

Керівника одного з лісгоспів затримано за великий хабар

31.10.2021 08:07
1588775507_40a6f57b-ae0a-424c-9cac-604eb21991e6

Від директора підприємства чоловік отримав 20 тисяч доларів США – першу частину неправомірної вигоди. Про це повідомляє Нацполіція, пише agronews.ua.

Викрили корупційну діяльність посадовця оперативники управління стратегічних розслідувань в Київській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями. Як встановили поліцейські, керівник приватної структури мав сплатити 40 тисяч доларів США неправомірної вигоди, аби отримати земельну ділянку в оренду на 49 років для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей.

Сьогодні, 28 жовтня, фігуранта затримали відразу після одержання 20 тисячі доларів США. За місцем роботи проведено невідкладний обшук, вилучено гроші та інші речові кошти.

В.о. директора лісового господарства затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі теруправління ДБР в місті Києві за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури. 

Нагадаємо, що Озвучено оновлений прогноз цін на гречку.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: