НОВИНИ

Керівник водгоспу на Луганщині погорів на хабарі у 100 тис грн

26.02.2020 14:02
ya-16866

Прокуратурою Луганської області спільно з поліцією, за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції 25 лютого 2020 року викрито і затримано керівника міжрайонного управління водного господарства в Луганській області та його підлеглого під час отримання 100 тис грн неправомірної вигоди. Про це пише пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

За даними слідства, службові особи державної установи, ймовірно діючи за попередньою змовою, вимагали і одержали хабар за організацію перемоги одного з ТОВ у тендері.

Вказаних осіб затримано, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру в одержанні службовою особою неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України), а також про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: