ВАЖЛИВО

Керівник оборонного концерну за $1 млн обіцяв віддати земельну ділянку

06.05.2021 09:06
Rolls Of Unaited states Dollars and Ukrainian money. Abstract money background

Військова контррозвідка СБУ затримала на хабарі керівника регіональної філії одного з оборонних концернів України. За 1 млн доларів США зловмисник обіцяв незаконно передати високоліквідну земельну ділянку в центрі Одеси у власність регіональних бізнес-структур. Про це повідомляє пресслужба СБУ, пише agronews.ua.

Керівника філії затримали на «гарячому» під час одержання першої частини неправомірної вигоди у розмірі 40 тисяч доларів США.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Київським районним судом м. Одеси стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 20 млн гривень.

Заходи проводилися Департаментом військової контррозвідки СБУ під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері. Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ НП в Одеській області.

Нагадаємо, що на Сумщині депутат міськради отримав $30 тис за позитивне голосування на сесії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: