НОВИНИ

Керівництво ДАБІ сприяє роботі правоохоронних органів в боротьбі з корупцією

13.05.2021 11:35
Businessman giving money in the envelope to his partner in the d

За інформацією правоохоронних органів Рівненської обласної Прокуратури, 6 травня під час одержання неправомірної вигоди викрито головного інспектора будівельного нагляду сектору по роботі з дозвільними документами Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області. Про це повідомляє пресслужба ДАБІ, пише agronews.ua.

За певну винагороду інспекторка мала би посприяти в оформленні документів дозвільного характеру та прийнятті позитивного рішення.

ДАБІ повідомляє, що інспекторка працює в секторі по роботі з дозвільними документами в територіальному органі з 2014 року. За версією слідства, посадовиця отримала 500 доларів США та 2500 гривень від жінки, яка займається наданням консультаційних послуг щодо заповнення та подачі документів про початок проведення будівельних робіт, декларацій про готовність об’єктів до експлуатації.

Посадовицю викрили в одному з кафе у центрі Рівного після отримання другої частини грошей. На даний час вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру. Слідчі дії проведені за сприяння керівництва ДАБІ України.

Нагадаємо, що на Хмельниччині агрофірмі неправомірно передали в оренду 95 га землі.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: